OBS It Haskerplak

Samen kun je meer dan alleen. Leerlingen, leerkrachten en ouders vormen samen een stevige basis voor het onderwijs op onze school. We zijn laagdrempelig en hebben een open houding naar elkaar en onze omgeving. Naast het vaste curriculum vinden wij het belangrijk de kinderen sociale vaardigheden, tolerantie en respect mee te geven om hun ambities in de toekomst te kunnen verwezenlijken.

Arielle de Jager

“Boerenkool uit de schoolmoestuin”

Rolinda Eijer

“Profijt voor later”

Jinke van der Lei

"Je staat aan de basis van de toekomst van kinderen. Een enorme verantwoordelijkheid."

Wetenschap & Techniek

Door Wetenschap & Techniek een nadrukkelijke plaats te geven binnen ons onderwijs, prikkelende wij de interesse van leerlingen voor de vele facetten van dit thema. Door een onderzoekende onderwijsmethode leren ze zelf de wereld ontdekken. Naast bouwen en construeren leren de kinderen ook programmeren, ICT vaardigheden en robottechnologie.

Onze school

Nieuws

VakantieBieb

De kinderen van groep 3/4 krijgen vandaag een folder mee met informatie over hoe je kunt meedoen met de VakantieBie [..]

lees meer

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Via onderstaande link kunt u dan uw kind(eren) aanmelden. U kunt ook vóór een persoonlijke kennismaking uw kind(eren) al aanmelden via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden