Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Bag2School 27 mei

Onze Bag2School actie gaat op woensdag 27 mei door. De kinderen krijgen vandaag en morgen de bekende Bag2School zakken mee naar huis. Zie bijlage voor meer informatie. In de bijlage staat dat de inleverlocatie in school is, maar dat klopt niet. U mag de zakken onder schooltijd bij het hek neerzetten.

Lees meer 

Oud papier

Vanaf woensdag 13 mei kunnen wij als scholen en verenigingen het rijden van de oud papierroutes weer oppakken. De routes waren tijdelijk stopgezet in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Op woensdag 20 mei gaan wij het oud papier weer ophalen en zullen we natuurlijk rekening houden met de veilgheidsmaatregel van 1,5 meter!

Lees meer 

Bag2school

Aan de ouder(s)/verzorger(s),   De geplande inzamelingen van Bag2school op woensdag 27 mei gaan door! De Bag2school zakken zullen we snel mogelijk uitdelen, zodra we ze binnen hebben. Blijf dus uw kleding verzamelen!  

Lees meer 

Ambion schoolkrant 4 "Wij leren thuis"

De afgelopen week heeft Ingrid Janssen naar aanleiding van haar oproep veel leuke berichten ontvangen van leerlingen. Deze zijn verzameld in de vierde Ambion schoolkrant "Wij leren thuis".  Veel leesplezier! In deze schoolkrant mooie bijdragen van onze school! https://sway.office.com/bGSGKnTiy9LpX3xr?ref=Link 

Lees meer 

Meivakantie

Wij wensen iedereen een fijne en zonnige meivakantie toe. Geniet van je vakantie en we zien jullie na de meivakantie weer terug op school!Team It Haskerplak

Lees meer 
Deel deze pagina